90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Rotter på loftet

Rotter larmer, ødelægger og er smitsomme. Heldigvis kan du slippe af med dine rotter loftet.

Følelsen af rotter på loftet er både irriterende og ubehagelig. Og det bliver ikke bedre af at vide, rotten blot skal bruge en åbning på størrelse med en to-krone, før den kan finde vej ind i vores bolig.

Foruden at irritere på alle tider af døgnet med deres gnaverlyde fra loft, paneler og under gulve, er rottens besøg kendetegnet af en skarp og ubehagelig lugt fra blandt andet urin og samt ekskrementer, du kan kende på deres ca. 4-6 mm bredde og 17 mm længde.

Gnaversirenen på loftet

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum – Du skal aldrig se en rotte igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Derfor skal du hurtigt af med dine rotter på loftet

Når du har rotter i dit hjem opstår der en højere smittefare fra de sygdomsbærende dyr. Rotterne er normalt sky, hvorfor vi sjældent kommer i direkte kontakt med dem. Den indirekte kontakt, som finder sted via dyrets urin og ekskrementer, er dog ligeså farlig. Mennesker kan blive syge ved at indtage fødevarer, som rotten har inficeret, indånde mikroorganismer eller komme i kontakt med genstande, som rotten har opholdt sig ved.

Læg dertil risikoen for at få gnavet i møbler, isolering og el-artikler, hvilket øger risikoen for brand, så har du alle gode grunde til at få dine rotter bekæmpet hurtigst muligt.

Det kan du gøre via fælder eller en skadedyrsbekæmper, men det foregår ved brug af gift – og så har du pludselig døde rotter liggende skjulte steder. Her får de lov at ligge og begynder så at lugte fælt.

Den nemmeste løsning: jag rotterne bort med højfrekvent ultralyd. Sæt Gnaversirenen i stikkontakten, så den udsender lydfrekvenser, der sender rotterne på flugt.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til HIGH (30-60 KHz) når du bekæmper rotter.

Mere info om rotter

Der findes over 60 forskellige rottearter i verden. – De største man har registeret har vejet op til 1 kg. – Rotter hører til gnaverfamilien og er en slægtning til musen. Undersøgelser viser at man regner med at der er lige så mange rotter i Danmark som for 200 år siden, de er blot ikke så synlige som da de levede blandt mennesker og løb rundt på gaderne og i rendesten.

Der er i 1.000.000 vis af rotter i vore kloaksystemer. Rotter søger ofte ind i vore boliger gennem kloaksystemet – op gennem toilettet og ind i badeværelset. Der findes flere eksempler, hvor rotter har forvoldt skader på privat boliger, hvor udbedringsomkostningerne er løbet op i flere 100.000 kr. Rotter kan lige som måren finde på at søge ind i motorrum på både biler, traktorer og mejetærskere, hvor de ligeledes gnaver i både ledningsnet og bremseslanger, hvilket kan give fatale følger i forhold til bremsesvigt og brand i motoren.

En rotte kan få optil 7 kuld unger om året, og de er kønsmodne efter 3 måneder. Under gunstige forhold kan et rottepar blive til 800 rotter i løbet af bare 1 år. Rotter er næsten altædende, men spiser gerne korn, og det de ikke æder, både tisser og skider de på.

Rotter har i gennem århundrede været skyld i landeplager og forfærdelige sygdomme, hvor Pesten nok er den mest kendte. Lige som hos mus gror rotternes tænder hele livet.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0