90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Bekæmpelse af rotter

Rotter hører til blandt de mest almindelige skadedyr i Danmark. Dyret er en omvandrende bakteriebombe, og derfor skal bekæmpelse af rotter ske hurtigt og effektiv.

Bekæmpelse af rotter er en absolut nødvendighed, hvis dit hjem er blevet invaderet af de lodne firben. Rotten er nemlig både skadelig for dit inventar og endnu være: en potentiel risiko for dit helbred.

 

Bekæmpelse af rotter forhindrer skader på inventar

Foruden at bære på smitsomme sygdomme, bærer rotten på et skarpt sæt tænder, som den elsker at tygge i ledninger, inventar, isolering og andre materialer med.

Udover at gøre stor skade på boligen kan der opstå brandfare, hvis rotterne tygger i elinstallationer og ledninger. Det kan derfor komme til at koste en bondegård, hvis man ikke prioriterer rottebekæmpelse.

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum – Du skal aldrig se en rotte igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Rotterne har mange veje ind i huset

Hvis du føler, at du opholder dig i en moderne og sikret bolig, så husk følgende: rotten kan svømme i kloakker og afløb, rotten kan klatre på lodrette vægge, flytte dæksler, låg og andre afskærmninger på op til 1 kg i vægt samt klemme sig ind, hvor der blot er 2 cm plads.

Kort sagt: Bekæmpelse af rotter kan blive nødvendig for alle, uanset om huset er nyt eller gammelt.

 

Rotter udgør en sundhedsrisiko

Når rotten kommer ind i dit hjem, har den allerede været mange steder inden da. I kloaker, i gammelt affald og i andet skidt og møg.

Det betyder, at rotten bærer på en masse bakterier, som kan smitte dig og de øvrige beboere i din husstand. Faktisk skal der ikke andet til, end at man kommer i kontakt med materialer, fødevarer eller andet, som rotten har været nær, før man risikerer at blive smittet med farlige sygdomme. Faktisk anslås det, at rotter bærer på ikke mindre end 55 forskellige sygdomme, hvoraf salmonella og den frygtede Weils syge, som smitter via rottens urin, er iblandt.

Bekæmpelse af rotter i din bolig er derfor en absolut nødvendighed for undgå smitte og sygdom.

Effektiv rottebekæmpelse

Er rotten først i dit hjem, skal den naturligvis fjernes. Ofte får man rotter på loftet eller i skunke, kælder og andet, hvor det kan være svært at komme til selv at foretage rottebekæmpelsen. Du kan sågar opleve, at du får rotter i motorrum eller inde i bilen.

Traditionel rottebekæmpelse er forbundet med brug af gift, som rotterne spiser og dør af efterfølgende. Det betyder desværre, at rotten ofte dør, mens den er i et af sine mange gemmesteder. Du kan derfor risikere, at der ligger døde rotter i boligen, hvilket kan give en ubehagelig lugt af døde dyr.

Den moderne løsning er, at du i stedet skræmmer rotterne væk med ultralyd. Denne form for bekæmpelse af rotter har vist sig effektiv ved brug af Gnaversirenen, der udsender højfrekvent lyd, som stresser rotterne og jager dem på flugt. Lyden generer dog ikke mennesker – og den generer heller ikke hund eller kat.

Gnaversirenen kan ikke høres af mennesker, og skal blot sættes i en almindelig stikkontakt. Det betyder, dine problemer med rotter forsvinder, uden du efterfølgende skal leve med de voldsomme lugtgener.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til HIGH (30-60 KHz) når du bekæmper rotter.

Rotter på loftet?

Følelsen af rotter på loftet er både irriterende og ubehagelig. Og det bliver ikke bedre af at vide, rotten blot skal bruge en åbning på størrelse med en to-krone, før den kan finde vej ind i vores bolig.

Rotter i motorrummet?

Rotter i bilen hører til blandt bilejeres værste mareridt. Rotterne kravler ofte ind i motorrummet for at finde ly og bygge rede. De kan skade delene og i værste fald være skyld i ulykker.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0