90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Mus på loftet

Har du mus på loftet og vil gnaveren til livs? Så har vi løsningen.

I årtier har mange danske boligejere haft udfordringer med mus i huset, der kravler i vægge og på loftet.

En mus på loftet med fred til at jagte føde og redematerialer er dog ikke blot irriterende på grund af lyde, men farlig for omgivelserne. Musen er en gnaver, der tygger i alt fra møbler og isolering (hvilket øger risiko for råd og svamp) til elinstallationer. Sidstnævnte kan have store konsekvenser, da det i værste fald forårsager kortslutninger og brand.

Derudover kan musen også komme til vores fødevarer og spolere dem med urin og ekskrementer, hvilket medfører en smittefare, mennesker kan blive syge af.

Gnaversirenen på loftet

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum. Du skal aldrig se en mus igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Slip af med dine mus – effektivt og sikkert

Mus på loftet, i væggen eller kælderen m.m. har ingen intentioner om at forlade deres rare omgivelser. Derfor er det traditionelt set en stor udfordring at uddrive de små gnavere. Man kan forsøge sig med gift eller fælder, men her er det vigtig at gennemsøge huset for de døde mus jævnligt, da de ellers kan give grimme lugtgener.

Du kan også blot drive musene ud af huset på en meget smartere måde. Opsæt Gnaversirenen og sæt strøm til den, så udsender den ultralyde på et niveau, som mennesker ikke hører, men som musene hader. Når Gnaversirenen udsætter dem for disse lyde, tager de flugten fra dit hjem, og du er nu fri for musens tilstedeværelse.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til HIGH (30-60 KHz) når du bekæmper mus

Mere info om mus

Her er de mest almindelige i Danmark: Markmus, husmus og spidsmus. Mark- og spidsmus lever altid udenfor, og finder stort set aldrig vej ind i vore huse. Husmusen, som navnet i sig selv indikerer, lever meget gerne blandt mennesker og findes i næsten hele verden. Den bruges som forsøgsdyr, men også som kæledyr, især hos børn.

Har man fået ubudne gæster i form af husmus, flytter disse gerne ind i husets mange skabe, specielt i køkkenet, hvor de som regel har let adgang til føde. Udover smittefarer, så ødelægger mus også både isolering, skabe og ikke mindst ledninger. Mus er en gnaver, og deres tænder gror hele deres liv, så når de ikke sover og, yngler, gnaver de.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0