90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Retur og reklamation

Reklamation

 

Hos GNAVERSIRENEN ligger det os meget på sinde at levere fejlfri produkter.
På trods af dette kan vi ikke helt undgå at udstyr går i stykker. Skulle dette, mod forventning, ske for dig, beder vi dig returnere apparatet, vedlagt en kopi af din faktura og en kort fejlbeskrivelse.
Husk at inkludere eventuel strømforsyning, kabler med videre. Sørg også for at emballere apparatet forsvarligt, så det ikke tager yderligere skade.
Hvis du vedlægger din mailadresse bliver du informeret om, hvad der sker med din reparation, og vi sender dig en mail når vi sender apparatet retur.

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til GNAVERSIRENEN i rimelig tid efter varens modtagelse.
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:
Gnaversirenen.dk
Strårupmarkvej 21
6091 Bjert
Denmark

 

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer.
Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0