90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Dyr i motorrummet

Mange skadedyr elsker at tygge i bilens gummi, ledninger og slanger. Desværre giver det skader på køretøjet, ligesom dyrene efterlader en grim lugt. Det er derfor vigtigt at bekæmpe dyr i motorrummet.

Det er ikke kun vi mennesker, som elsker biler. Skadedyr elsker dem også, da de tilbyder ly og læ for regn og kulde – samt gode, uforstyrrede kroge til at bygge reder i. Derfor ender mange dyr i motorrummet, hvor det er let at trænge ind. Desværre er det til stor gene for os bilejere, der risikerer ødelagte dele og store lugtproblemer.

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et gnaverfrit motorrum. Du skal aldrig se en gnaver igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Sådan opdager du, om der er skadedyr i motoren

De fleste bliver i første omgang klar over uønskede besøg fra skadedyr i bilen, når de møder en kraftig lugt fra skadedyrets urin. Lugten kan være gennemtrængende og skarp, hvilket gør det nærmest utåleligt at opholde sig i bilen.

Stanken opstår dog ikke nødvendigvis kun inde i bilen, da du også risikerer en frygtelig lugt, hvis der er et dødt dyr i motorrummet.

I begge tilfælde kan det kræve et større arbejde med både duftspray og afvaskning af bilen, hvis du vil af med den grimme lugt igen. Og så er der stadig ingen garanti for, at skadedyret ikke vender tilbage.

Advarsel – dyrenes gnaveri påvirker sikkerheden i bilen!

Lugter bilen og vil den pludselig ikke starte? Så kan det skyldes, at gnavere har fundet vej til motoren. Mus, rotter og måren er typiske skadedyr, som trænger sig ind i motorrummet, hvor deres skarpe tænder bider i alt og forvolder skade. Det betyder, at du risikerer at bruge tid og penge på at få udskiftet slanger, ledninger, isolering m.m. Du må endda muligvis undvære din bil, imens værkstedet får de pågældende reservedele hjem.

Hvad endnu værre er, så kan ødelagte slanger og ledninger reducere sikkerheden og føre til øget risiko for uheld i trafikken! Bremsesvigt fra ødelagte kabler samt manglende signal- og kørelys kan have fatale konsekvenser for dig selv og dine medbilister. Tag derfor ikke let på dyr i motoren.

Husk! Ved større skader bør du desuden oprette en sag hos dit forsikringsselskab.

Kend dit skadedyr

Når du møder dyr i motorrummet, er det typisk i form af en gnaver som musen, rotten eller måren.

Om musen: Musen finder ofte vej ind i bilen omkring efteråret, hvor det bliver køligere. Dyret gnaver i alt, men undgå at slå den ihjel med gift. Det kan nemlig betyde, dyret dør et sted, hvor du ikke kan få det ud, hvilket resulterer i en meget grim lugt, der går fra motorrum til kabine.

Om rotten: Rotten kan forvolde stor skade, da den kradser og bider i slanger, ledninger og isoleringsmateriale.

Om måren: Måren er et større dyr, der også kan lave skade på bilens slanger og ledninger. Dyret efterlader desuden gerne både egen afføring og kadavere fra andre dyr, hvilket resulterer i store lugtgener.

 

Bekæmp dyr i motorrummet med Gnaversirenen

Er du heller ikke interesseret i skader på bilen eller lugt i kabinen? Så anvend Gnaversirenen til at drive skadedyrene på flugt.

Gnaversirenen er et ultralydsapparat, der udsender højfrekvente lydbølger. Frekvensen kan ikke høres af hverken mennesker, hunde eller katte, men er så generende for skadedyrene, at de flygter fra deres opholdssted.

Gnaversirenen fungerer med et normalt bilbatteri, men belaster ikke batteriet takket være et minimalt forbrug.
Til gengæld belaster det skadedyret, der flygter fra bilens område.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0