90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Bekæmpelse af flagermus

Flagermus efterlader stinkende ekskrementer og bærer sygdommen rabies. Det er derfor vigtigt at du prioriterer bekæmpelse af flagermus, før den finder plads i din bolig.

Du er ikke et sekund i tvivl, når flagermus er sluppet ind i din bolig. Dyrene skriger og piber – og efterlader deres ekskrementer overalt.

Flagermus er et aktivt natdyr

Flagermusen er aktiv om natten, hvor den søger efter føde, som primært består af insekter. Flagermusen orienterer sig ved brug af ultralydskrig, som den bruger til at danne sig et sonarbillede af dens omgivelser.

I starten er det ikke sikkert, du vil bemærke, at du har fået flagermus i din bolig. Det kan være, du blot har en enkelt eller et par stykker, som jagter føde om natten. I takt med at der kommer flere og flere til, vil du dog bemærke de nu mange skrig fra flere og flere flagermus. Skrigene vil kunne høres om natten, hvor flagermusene er aktive, og hvor du gerne vil have din nattesøvn.

Bekæmpelse af flagermus bliver derfor en nødvendighed, hvis du vil have natteroen tilbage.

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum. Du skal aldrig se en flagermus igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Ekskrementer skaber dårlig lugt og tiltrækker andre skadedyr

Når du får flere og flere flagermus på loftet, er det ikke bare lydniveauet, der bliver utåleligt.

Flagermusene efterlader deres urin og ekskrementer, og deres afføring begynder hurtigt at sprede en forfærdelig stank, der har en kvalmende, sødlig og ammoniakagtig lugt.

Derudover kan dens afføring tiltrække skadedyr som væggelus! Væggelusen er endnu et skadedyr, der lever om natten, hvor de små insekter kravler i sengetøj, puder og dyner, og efterlader os med røde mærker og irritationer fra bid. Sørg derfor for rettidig bekæmpelse af flagermus, så du ikke skal kæmpe med følgeproblemer.

 

Flagermusen er et fredet dyr

Det kan være udfordrende at fjerne flagermus, da den er fredet. Det betyder nemlig, at du ikke må skade flagermusen i dine bestræbelser på at fjerne den. Det kan være svært, hvorfor det tit er nødvendigt at tilkalde professionel skadedyrsbekæmpelse. Da disse også skal respektere, at dyret er fredet, er denne proces ofte langsom.

Bekæmpelse af flagermusen med Gnaversirenen

Hvis du ønsker at slippe af med dine flagermus nemt og effektivt, anbefaler vi at bruge Gnaversirenen. Gnaversirenen er et ultralydsapparat, som udsender højfrekvent lyd, der er så stressende for flagermusen, at den forlader dit loft. Den generer dog ikke mennesker – og den generer heller ikke hund og kat.

Gnaversirenen er enkel at opstille og passer sig selv. Du skal blot tilslutte den stikkontakten, så arbejder den øjeblikkeligt på at sende dine uønskede flagermus på flugt.

Gnaversirenen har et minimalt strømforbrug, og kan anvendes uden på nogen måde, at blive opfattet af det menneskelige øre, og generer heller ikke hverken hund eller kat.

Rotter, mus, mår og flagermus kan derimod ikke fordrage de ubehagelige ultralyde, og tager derfor flugten fra dit hjem.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til HIGH (30-60 KHz) når du bekæmper flagermus.

Flagermus på loftet?

Flagermus er nemlig notorisk kendt for at efterlade stinkende ekskrementer og bære på sygdommen rabies.

Modsat mus og rotter på loftet, er flagermusen ikke farlig for f.eks. elinstallationer, men de kan skabe høje og pibende lyde, der er til stor gene for husets beboere.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0