90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Bekæmpelse af mus

Musen ser uskyldig ud. Men lad dig ikke narre: den lille gnaver kan forårsage sundhedsskade og store skader på din bolig. Det er derfor vigtigt at du gør bekæmpelse af mus en prioritet i din bolig.

Mange danske boligejere slås med mus, der finder vej ind i hjemmet og bygger redder i skjulte afkroge. Bekæmpelse af mus er ofte den eneste løsning, og ganske nødvendigt af flere årsager.

 

Mus smitter med sygdomme

Musen udgør ikke samme højintense smittefare som rotter. Alligevel bærer de små mus på adskillige sygdomme, som kan gøre os sengeliggende.

Det er særligt musens evne til at fordærve fødevarer med urin og ekskrementer, som giver anledning til bekymring. Har du en mistanke om, at der muligvis har været mus i nogle af dine fødevarer, skal du derfor kassere dem. Ofte er der synbare tegn på kontakt fra mus. Det kan f.eks. være, når der er gnavet eller kradset hul i emballage eller der ligger små museekskrementer i skabe m.m. fra musen.

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum. Du skal aldrig se en mus igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Bekæmpelse af mus skåner boligens inventar

Et af de største problemer ved musens tilstedeværelse er, at den tygger og gnaver i stort set alle materialer. Det betyder, at dine møbler, puder, betræk og andet er i fare. Isolering og ledninger hører også til musens favoritter. Derfor kan bekæmpelse af mus faktisk forhindrer en brand, eftersom musen – i værste tilfælde – kan gnave i ledninger, så der opstår kortslutninger og brandfare.

 

Her kommer musen ind

Det er svært at pege på et enkelt indgangsområde. Musen finder nemlig mange indgangsveje til boligen, da den kan presse sin meget lille krop igennem huller og sprækker på helt ned til 0.7 cm.

Derudover er musen en dygtig klatrer, hvorfor den kan finde vej ind i alle højder og i selv den mindste indgang.

Af samme årsag oplever mange, at der pludselig er lyde fra mus på loftet, i skillevægge og meget mere, på trods af at man bor i en moderne bolig med sikringsgitter. Selv boligejere i helt nye husstande kan derfor få brug for bekæmpelse af mus.

Det er dog ikke kun inde i huset, at en mus kan forvolde irritationer. Du kan nemlig også opleve at få mus i tilbygninger, garage og sågar opleve mus i motorrummet på din bil – og her kan de gøre lige så meget skade, som inde i huset. Det er derfor vigtigt for din sikkerhed at du tager musebekæmpelse alvorligt.

Gnaversirenen på loftet

Sådan skræmmer du musen væk – nemt og effektivt

Mange professionelle skadedyrsvirksomheder tilbyder bekæmpelse af mus. De bekæmper mus ved at anvende gift, hvilket også er en almindelig løsning for privatpersoner. Desværre betyder det, at musen indtager giften og dør vilkårlige steder i boligen efterfølgende – steder uden for din kontrol. Det kan bevirke lugtgener fra de døde mus, hvilket kræver en grundig gennemsøgning af din bolig – inklusiv loft, kælder, skillevægge, etagedæk, hulrum og meget mere.

Vi anbefaler i stedet, at du opstiller Gnaversirenen, der tilsluttes med et almindeligt stikudtag og udsender højfrekvent lyd, som bekæmper mus ved at skræmme dem væk. Gnaversirenen generer ikke mennesker – og den generer heller ikke hverken hund eller kat.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til HIGH (30-60 KHz) når du bekæmper mus.

Din bolig bliver musefri, og du slipper for at skulle bruge tiden på at søge efter døde mus, og undgår dermed de grimme lugte.

Lydfrekvensen kan ikke høres af mennesker, men musene søger langt væk fra din bolig, hvorfor du slipper for bekymringer om smittefare, ødelagte installationer og meget mere. Alt i alt bidrager Gnaversirenen til effektiv bekæmpelse af mus.

Mus på loftet?

Musen er en gnaver, der tygger i alt fra møbler og isolering (hvilket øger risiko for råd og svamp) til elinstallationer. Sidstnævnte kan have store konsekvenser, da det i værste fald forårsager kortslutninger og brand.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0