90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt
close

Har du dyr på loftet eller i huset?

Oplever du lyde fra loftet eller væggen? er der opstået lugtproblemer? eller opdager du bidemærker i møbler, isolering, elektriske installationer m.m.? Så er der stor risiko for, du har besøg af dyr.

De fleste bliver klar over, der er dyr på loftet, når der pludseligt er skrabende eller høje pibende lyde fra loftrummene. Flagermus larmer f.eks. meget om natten, da de er aktive natdyr, som orienterer sig ved ultralydsskrig, når de flyver rundt efter solnedgang! Ligeledes vil en mår buldre og brage løs i alle døgnets timer – også når du gerne vil have ro til nattesøvnen.

Mus og rotter er mere ’diskrete’ end de førnævnte dyr, men vil ligeledes afgive lyde, når de piler over loftgulvet eller kravler i boligens vægge og hulrum.

close

Konsekvensen af dyr på loftet

Udover at det kan påvirke din nattesøvn, hvilket i sig selv kan være usundt, så kan dyr på loftet resulterer i lugt, sygdomsspredning og bideskader i både opbevarede genstande samt isolering og ledninger – sidstnævnte udgør en øget risiko for brandfare.

Loftrum er ideelle miljøer for skadedyr, da dyrene kan færdes mere ugeneret, hvilket giver dem gode rammer til at bygge reder og yngle. Derfor bør du straks handle, hvis du har mistanke om skadedyrenes tilstedeværelse.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

close

Bekæmpelse af gnavere

Der har gennem århundrede været forsket i mange forskellige metoder til skadedyrsbekæmpelse af mus, rotter, mår og flagermus. Alt lige fra udlægning af menneske ekskrementer, -hår og -hud, forskellige duft-olier med rigtig dårlig lugt – til brug af radioer og båndoptagere med musik og mennesker stemmer, lys der blinker – og så selvfølgelig gift.

Udlægning af gift er nok den mest brugte metode i dag. Men gift kan være en rigtig dårlig løsning, da skadedyrene, som regel dør på loftet, undergulve, i skabe osv. Lugten kan være ganske ubehageligt, samtidig er der risiko for sygdomme hos både mennesker og deres kæledyr. Udlægning af gift er de senere år blevet mere komplekst. Man må ikke længere bruge gift i forbindelse med fødevarelagre. I mange tilfælde gælder dette både inden og udendørs. Det samme gælder udendørsanlæg i forbindelse med skoler, børnehaver og daginstitutioner.

Bliv klogere på problemet

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger....

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt....

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig....

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage....

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Bliver du generet af mår, mus, eller rotter? – Så gør som tusindvis af husejere allerede har gjort! – Jag dem ud ved hjælp af højfrekvens lydsystem SIKKERT, HYGIEJNISK & MILJØVENLIGT.

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0