90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Vi sparer mange penge årligt…

 

Danish Agro har igennem flere år måtte kassere tonsvis af dyrt græsfrø på vort Centrallager i Galten og vore mindre lagre rundt om i landet, på grund af store problemer med rotter og mus. – Efter at vi har fået installeret Gnaver-/Mårsirenen fra GNAVERSIRENEN, er problemet væk. – Vi har ikke længere angreb af hverken rotter eller mus, – og det har gennem årene sparet os for rigtig mange penge.

 

Hans Henrik Staal

Terminalchef, Danish Agro

Rottereden er ryddet

 

Hverken skiftende rottefængere, smækfælder, gift, ombygning for op mod 350.000 kr. kunne tilsyneladende få bugt med problemet, – men ægteparret Kristoffersen er overbeviste om, at de har haft held til at jage deres rotter på flugt med et såkaldt højfrekvens lydapparat, som også i dag anvendes mod husmår. Apparatet udsender en skinger pulserende lyd, som kun kan høres af de relevante skadedyr og dermed ikke er til gene i daglidagen

 

Vejle Amts Folkeblad

Vi har solgt Gnaversirenen i 25 år

 

Vi sælger mest til sommerhusejere. Mår i sommerhuset kan ødelægge både tagkonstruktionen og rode hele isoleringen på loftet sammen, som kan være dyrt for sommerhusejeren. Med en eller to Gnaversirener på loftet kan der igen komme ro på.

 

 

Richard Skak Andreasen

Direktør, Blåvand El-Center A/S

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum – Du skal aldrig se en gnaver igen!

Kan på det kraftigste anbefale gnaversirenen

 

Vi prøvede med fælder og naftalin, men lige lidt hjalp det. – Vi ringede til GNAVERSIRENEN for at få en orientering om Gnaver-/mårsirenen, og da vi fik konditionerne at vide, købte og installerede vi apparatet dagen efter, og tro os eller lad være, men husmåren forsvandt og vi har igen fugle under taget – så det har været alle pengene værd.

 

Husejer i Hirtshals

 Vi prøvede med både gift og fælder m.m. – men intet hjalp

 

Vi har på skolens loft haft husmår, som bl.a. havde ødelagt isoleringen med reparation til følge, derudover havde mårene været skyld i, at lærerværelset ikke havde været anvendeligt på grund af stank og lugt. På skolen havde vi prøvet med både gift og fælder m.m. – men intet hjalp, og først efter at vi fik installeret Gnaver-/mårsirene, kom vi af med mårene, vi har ikke siden, hørt eller lugtet husmår og rotter.

 

Skole i nordjylland

Brugte mellem 20-30.000 kr. til luftslanger

 

En svineproducent ved Lunderskov brugte mellem 20-30.000 kr. til luftslanger om året i svinestalden, som blev ødelagt af rotter og mus. Vi aftalte opsætning af 22 stk. Gnaversirener til dækning i en svinestald på 1.500 kvadratmeter, og efter en uge var stalden fri for rotter, og der har ikke siden været nogen.
– En god investering både på kort og lang sigt.

Gnaversirenen på loftet

Gnaversirenen til huset – med adapter

DKK 795 inkl. moms

Et effektfuldt ultralydsapparat til bekæmpelse af rotter, mus, mår og flagermus med et dækningsareal på helt op til 250 m2.

Apparatet anvendes til bekæmpelse af mus, rotter, mår og flagermus i hus, garage, udehuse, stalde og lign. Apparatet tilsluttes via adapter til 230 volts stikkontakter.

Lyden på 15-25 KHz (LOW) eller 30-60 KHz (HIGH) og en lydstyrke på ca. 130 db påvirker dyrenes nervesystem. Det giver dem stress og de søger væk fra lydområdet – og du kommer effektivt af med skadedyr i dit hjem.

Bemærk at LOW indstillingen er egnet til mår og mink, og HIGH er egnet til mus, rotter og flagermus.

Dimensioner: 13 x 8 x 3,5 cm.

Gnaversirenen til Auto – uden adapter

DKK 795 inkl. moms

Denne model benyttes hovedsageligt i bilernes motorrum, men anvendes også til bekæmpelse af skadedyr i båd, campingvogn, traktor, mejetærsker og andre maskiner med 12 volts batteri.

Apparatet er 13 x 8 x 3,5 cm. Apparatet monteres i motorrummet og tilsluttes 12V batteriet. Da Gnaversirenen AUTO har et meget lille strømforbrug, er der næsten ingen belastning på batteriet.

Lyden på 15-25 KHz (LOW) eller 30-60 KHz (HIGH) og en lydstyrke på ca. 130 db påvirker dyrenes nervesystem. Det giver dem stress og de søger væk fra lydområdet – og du kommer effektivt af med skadedyr i dit hjem.

Bemærk at LOW indstillingen er egnet til mår og mink, og HIGH er egnet til mus, rotter og flagermus.

Dimensioner: 13 x 8 x 3,5 cm.

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0