90 dages fuld returret
Hurtig og gratis levering
Altid god vejledning
Garanteret effekt

Mår på loftet

Er du generet af mår på loftet? Så er løsningen lige ved hånden.

Måren er for længst flyttet fra dens oprindelige tilholdssted i skovbunden og ind til vores villaer og parcelhuse.

Her skal den blot bruge en åbning på størrelse med en golfbold, eller f.eks. en ventilationsskakt uden gitter, for  at den kan klemme sig igennem og tvinge sig ind i vores hjem.

Det er dog ikke farligt for mennesker at have mår på loftet, men det kan blive omkostningstungt. Mår kradser og river nemlig i de isoleringsmaterialer, som findes på loftet. Det kan gå ud over elinstallationer eller ødelægge dampspærrer, hvilket kan føre til fugtproblemer i tagområdet.

Gnaversirenen på loftet

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrummet. Du skal aldrig se en mår igen!

90 dages fuld returret

Vi giver 90 dages fuld retur hvis Gnaversirenen ikke lever op til dine forventninger.

Hurtig og gratis levering

Vi står klar til at afsende din Gnaversirene hurtigst muligt.

Altid god vejledning

Har du spørgsmål til Gnaversirenen, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Garanteret effekt

Garanteret effekt eller pengene tilbage.

Du er ikke i tvivl, når du har besøg af mår på loftet

Der er to sikre tegn på mårens tilstedeværelse: larm og lugt.

Mår på loftet bemærkes typisk ved pludselig støj og larm på alle timer af døgnet. Derudover bemærkes den også ved stanken fra ildelugtende ekskrementer.

Traditionelt er det besværligt at lukke af for mår. De er nemlig eksperter i at finde nye tilgangsveje, hvilket typisk får folk til at bruge tid på husmandsråd. Det kan f.eks. være, hvor de hænger avisstykker og klude med ildelugtende hjortetakolie op. Det er dog langt fra den mest effektive (eller behagelige) måde at slippe af med mår på loftet på.

Der findes en meget lettere løsning. Du kan blot opsætte Gnaversirenen, der med højfrekvent ultralyd jager måren lang væk fra dit loft og din bopæl.

Bemærk at Gnaversirenen skal indstilles til LOW (15-25 KHz) når du bekæmper mår eller mink

Mere info om mår

Hus- og skovmåren er beslægtet. Forskellen er at husmåren er hvid på brystet, hvor skovmåren er gul. Skovmåren er yderst sjælden gæst i beboede områder. Husmåren derimod går ikke i vejen for at flytte ind, tage bo, og bygge rede i isoleringen på loftet af dit hus. Selv om husmåren kan blive op til en 50 cm. lang og veje optil 2,3 kg, kan den meget nemt finde vej ind gennem selv det mindste lille hul eller åbning i tagkonstruktionen.

Husmåren kan i løbet af nogle få dage forvolde stor skade på isolering og ledninger i loftrum. Husmåren er også blevet et problem i biler og bilers motorrum, hvor de ofte vælger at fortære deres bytte i form af fugle og æg. Derefter går de om bord i ledningsnet og bremseslanger, som kan have fatale følger i relation til bremsesvigt og brand i bilen.

Undgå brug af gift og lugten af døde dyr

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.

 

Bliv ringet op

Kontakt os

Har du spørgsmål til "Gnaversirenen" eller "Gnaversirenerne Auto", så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Send besked
Find os
Gnaversirenen
Strårup Markvej 21
6091 Bjert, Danmark

Indkøbskurv

Produkt

Antal

Pris

Beløb:

0

Heraf Moms:

0