SLÅ TIL NU! – SPAR 100 kr.

Normalpris: kr. 695 inkl. moms
Brug rabatkoden VoresVilla og få 100 kr. I rabat.
Din pris kun kr. 595 inkl. moms.

Skadedyrsbekæmpelse

Der har gennem århundrede været forsket i mange forskellige teorier og metoder til skadedyrsbekæmpelse af mus, rotter, mår og flagermus. Alt lige fra udlægning af menneske ekskrementer, menneskehår og -hud, forskellige duft-olier med rigtig dårlig lugt – til brug af radioer og båndoptagere med musik og mennesker stemmer, lys der blinker – og så selvfølgelig gift…

Alt dette har haft en virkning – nogle metoder har haft større succes end andre. Udlægning af gift er nok den mest brugte metode i dag. Gift kan være en rigtig dårlig løsning, da skadedyrene, som regel dør på loftet, undergulve, i skabe osv… Dette kan være ganske ubehageligt pga. lugt fra dyr i forrådnelse, samt risiko for sygdomme hos både mennesker og deres kæledyr.

Udlægning af gift er de senere år blevet mere komplekst. Man må ikke længere bruge gift i forbindelse med fødevarelagre. I mange tilfælde gælder dette både inden og udendørs. Det samme gælder udendørsanlæg i forbindelse med skoler, børnehaver og daginstitutioner.

Læs mere om:

 

Undgå brug af gift
og lugten af døde dyr!

Gnaversirenen er miljøvenlig og efterlader kun et tomt loftrum.
Du skal aldrig se en rotte igen!

SLÅ TIL NU! – SPAR 100 kr.

Normalpris: kr. 695 inkl. moms
Brug rabatkoden VoresVilla og få 100 kr. I rabat.
Din pris kun kr. 595 inkl. moms.

 

Skadedyr i bilen og huset

RK Retail har den rigtige, effektive, og mest hygiejniske metode til at jage disse skadedyr væk fra områder med fødevare og mennesker. – i 1987 udviklede vi en såkaldt ”GNAVER-SIRENE” i dag også kaldet ”NO-MICE” TM. Vi har gennem 30 år solgt og installeret godt 25.000 apparater i Danmark, Sverige og Norge.

GNAVER-SIRENEN PA 33/NO MICE udsender højfrekvent lyd, som generer nervesystemet på mus, rotter, mår og flagermus. De stikker simpelthen af, da de ikke kan tåle at opholde sig i nærheden af dette apparat. GNAVER-SIRENEN/NO MICE generer ikke hunde og katte da disse opfatter lyde med lavere frekvens end mus, rotter, mår og flagermus.

Gnaversirenen fås i 2 forskellige varianter, og kan dermed hjælpe dig af med dine skadedyr, uanset om der er tale om skadedyr i bilen eller i huset.

Læs mere om:

 

Hvor langt rækker sirenen?

GNAVER-SIRENEN PA 33/NO MICE har et dækningsområde på op til 250 m2, og kan også monteres i motorrum på biler, traktorer, og mejetærskere.

GNAVER-SIRENEN PA 33/NO MICE, er testet af bl.a U.S.A – Environmental Protection Agency. EPA NO: 43964-HK- 01. Flere danske laboratorieforsøg, og ikke mindst ”blå stemplet” i DR’s udsendelse ” En naturlig forklaring” med Poul Thomsen som vært.

Køb Gnaversirenen her

Skadedyrsbekæmpelse med Gnaversirenen

SLÅ TIL NU! – SPAR 100 kr.

Normalpris: kr. 695 inkl. moms
Brug rabatkoden VoresVilla og få 100 kr. I rabat.
Din pris kun kr. 595 inkl. moms.